Maxxol Norge AS

Maxxol Norge AS

                   

Administrasjon og lager på Narverød ved Tønsberg


Hvem er Maxxol Norge?

Maxxol Norge AS leverer produkter og løsninger til mange av Norges største brukere av profesjonelle bilklargjøringsprodukter.

Vi tror nåværende kunder setter spesielt pris på god totaløkonomi gjennom gode, moderne og lettjobbede produkter, samt HMS/arbeidsmiljø egenskapene kombinert med god support, opplæring gjennom lokal teknisk support.

Maxxol Norge AS leverer moderne profesjonelle bilklargjøringsprodukter og løsninger til store deler av Norsk bilbransje. Vi er basert på Narverød utenfor Tønsberg med både lager og administrasjon. Via våre egne selgere og forhandlernett dekker vi det meste av Norge fra Bardufoss i nord til Kristiansand i sør. Maxxol Norge AS representerer et nytt og meget attraktivt produktutvalg innen moderne profesjonell bilpleie, autokjemi, bilvaskemaskiner/utsyr til selvvask og Q8 Oils smøremidler. Selskapet har som mål å levere kostnadseffektive produktløsninger som tilfredsstiller de strengeste krav til kvalitet, effektivitet og sikkerhet. 

 

Våre produkter

Bilpleiemidler: Maxxol Norge AS er distributør av de meget anerkjente Maxolenproduktene fra Maxolen AG i Sveits. Maxolen har siden 1961 levert kvalitetsprodukter til profesjonell bilpleie i hele Europa og har i dag et av Europas beste produktutvalg innen moderne bilpleiemidler.

 

                                  

Maxolen Auto Care Fra Max Lehner AG

                

Maxolen MarinaMax  Fra Max Lehner AG

    

Maxxol AutoCosmetics  Fra Maxxol Norge AS

 

 

Rengjøring: Maxxol Norge AS leverer et bredt spekter av helt nyutviklet rengjøringskjemi. MAXXOL Cleaning Chemicals er alle nyutviklede produkter og er tilpasset det nye Europeiske regelverket REACH.  Vi har en rekke rengjøringsprodukter som er helt uten løsemidler men likevel blant de mest effektive på markedet. Brukersikkerhet er et hovedtema når vi presenterer produktløsninger for våre kunder.

 

Maskiner og utstyr til bilpleiehaller

Maxxol leverer alt av innredning og utstyr for bilpleiehaller. Vår erfaring og kompetanse innen dette fagområdet gjør oss i stand til å skreddersy og tilpasse vårt utstyr slik at kunden fra dag 1 kan produsere god kvalitet på en kostnadseffektivt måte. 

 

Bilvaskemaskiner og selvvask

Vi leverer bilvaskemaskiner og alt av utstyr innen bilvask og selvvask. Vi kan prosjektere frittstående vaskehaller i et modulsystem eller tilpasse vårt utstyr til kundens lokaliteter. Vi forhandler bilvaskemaskiner og vaskehaller  fra Italienske Aquarama

 

Miljø

Maxxol Norge AS leverer en komplett range av produkter for kosmetisk klargjøring. Vi har fokus på både brukernes helse og eksternt miljø og har over tid utviklet et produktsortiment som er blant de mest brukervennlige og miljøvennlige i bransjen.   

Vi kan levere en full range med løsemiddelfrie eller tilnærmet løsemiddelfrie produkter innen kosmetisk klargjøring. For eksempel bruker både Autolink (Drammen Bilhavn) og Autotransport PDO (Norsk Bilklargjøring) vår 75 Quick Gloss på alle nybilene de polerer. Dette er et helt vannbasert og spraybart produkt som heller ikke er merkepliktig ihht norsk lovgivning. Dette gir god brukervennlighet og effektivitet i produksjon.

 

Hvordan jobber vi?

Våre medarbeidere har fagkunnskap og en god forståelse av hva som er viktig for våre kunder. På denne måten kan vi tilpasse våre produkter og systemer til kundens behov. Kompetanse er viktig for kunden og for oss. Derfor tilbyr vi opplæringsprogram spesielt tilpasset kunden. Dette gjennomføres enten hos oss i Tønsberg eller ute hos kunden - om det er mer hensiktsmessig. 

Maxxol Norge AS leverer alt av produkter og løsninger innen moderne bilklargjøring. Vi er en totalleverandør der kunden blir tatt hånd om gjennom hele verdikjeden fra produktvalg og innkjøp frem til ferdig produkt. Vi ønsker gjennom å tilby riktig produktmix, kunnskap og teknisk support å gjøre kunden i stand til å produsere så effektivt som mulig. 

Vi besøker våre kunder regelmessig. Da blir evt produktnyheter presentert og varelager gjennomgått. Eventuelle problemer og utfordringer som kunden har blir tatt tak i umiddelbart. Videre blir varene levert fraktfritt innen 2 virkedager, normalt 1 dag.


Hva vektlegger vi?

Riktig pris

Produktkunnskap 

Miljø og helse

Forståelse av kundens behov, produkttilpasning mot hver enkelt kunde

Produksjonseffektivitet 

Leveringsdyktighet

 

Referansekunder

Vi er stolte av å levere til noen av de aller største aktørene i vårt marked.  Autolink AS(Drammen Bilhavn) og Auto Transport Service AS (Norsk Bilklargjøring) er kunder vi har et mangeårig forhold til. Begge disse aktørene bruker utelukkende våre produkter i sin produksjon. 

Maxxol har en langvarig konsernavtale med Sulland-gruppen på alt som har med kosmetisk bilklargjøring å gjøre i hele Norge. Vi har fra 2014 også inngått en konsernavtale med Birger N. Haug.