VÅRPAKKE FOR BIL - BASIC Zoom

VÅRPAKKE FOR BIL - BASIC

Komplett pakke for vårklargjøring av din bil

Tilgjengelighet: På lager

kr 549,00

Produktbeskrivelse

Detaljer

En komplett pakke for vårklargjøring av din bil!

I denne pakken får du de sentrale produktene som krevet for å få en vårklar bil - og det til en meget hyggelig pris!

Det som er viktig etter en lang vintersesong, er å få fjernet salt og annet skitt og smuss som har satt seg i lakken. Dette for å hindre rustdannelser og oksidasjon. 

 

Pakken inneholder:

Avfetting brukest til å fjerne asfalt eller tjærerester, også kjent som sorte prikker på lakken. Spray den på og la den jobbe i 3-5 minutter.

Wheel Clean for en grundig rengjøring av felger. Denne fjerner både det sorte belegget som er bremsestøv og det brune belegget som er rustpartikler. Wheel Celanen brukes også til å fjerne brune partikler fra lakken, også kalt flyverust. Som regel brukes denne kun på nedre del, men også etter behov andre steder på bilen. 

Power Clean er en meget sterk såpe for utvendig vask. Spry den på og la den jobbe i 3-5 minutter, pass på at den ikke tørker inn. Spyl deretter av, helst med høyttrykk. -Husk å skyll godt. Spray på Power Clean og vask deretter med medfølgende svamp. Et lite tips kan være å svampe mindre deler av bilen om gangen slik at såpen ikke tørker. Skyll godt. 

Glass Clean gir skinnende ruter og setter ingen merker. Spray på ønsket området og tørk lett av men en Maxxol microfiberklut. Det kan også benyttes et lofritt papir.

Carlack Complete er et alt-i-ett produkt som fjerner uregelmessigheter i lakken som vaskeriper og oksider, og gir en meget dyp og klar glans. Poleringsproduktet er meget lettjobbet, og påføres med påføringssvampen - fukt svampen med polishen og påfør gjerne i sirkelbevegelser. Deretter tørkes det overflødige produktet av, og du får et skinnende blankt resultat. 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Liter 1 liter