Skip to content

Beskytt bilen med Maxxol nano Ceramic coating

 
Vårt nordiske klima er meget tøft for lakken.
Bilens lakk blir utsatt for stor slitasje gjennom bilens levetid. Lakken blir daglig utsatt for påvirkning fra sol, trafikk, nedbør, mekanisk slitasje og annet, som gjør at overflaten et- terhvert blir matt. Dette gjør at skitt får lettere feste. Om man ikke beskytter lakken jevn- lig vil den derfor ende med å bli oksider (matt) og full av partikler (asfalt og flyverust) som til slutt vil kunne gi rustskader.
Maxxolproduktene har beskyttet Norske biler i over 3 tiår og gir bilen din en varig be- skyttelse mot dette.
 
 

 

Why use Maxxol nano Ceramic Coating

· Permanent Protection
· Anti-Scratch extreme Hardness
· Enable Easy-To-Clean Surface
· Super Hydrophobic Effect
· Excellent Weather Resistance
· UV & Thermal Resistance
· High Gloss and Color Renew

Lakkens
Tilstand er avhengig av mange faktorer. Spesielt viktig er hvordan bilen blir behandlet, hvor mange kilometer du kjører og hvordan du som bileier vasker bilen. Selv om lakken blir vesentlig mer motstandsdyktig mot riper vil man likevel kunne få riper i lakken når den utsettes for mekanisk slitasje. Fordelen med Ceramic er at det i all hovedsak er beskyttelseshinnen som slites og lakken er beskyttet. Derfor er det normalt en enkel sak å få tilbake nybilglansen igjen ved rebehandling.
Det er et faktum at vaskemaskiner med tradisjonelle børster lager riper og matter ned lakken. Vask i børsteløs maskin eller manuell selvvask er den beste og mest skånsomme måten å vaske bilen på. Bruk gjerne Maxxol avfetting om du ønsker å fjerne asfalt og tjære på lakken. Vask deretter med Maxxol Bilshampo og svamp. Eller bruk Maxxol Powerclean og høytrykk. Bruk anbefalte vaske og avfettingsmidler, så vil lakkforseglingen på din bil holde lenger.
Med denne behandlingen vil du slippe å polere bilen din igjen selv.
Du som bileier vil få en påminnelse om tid for rebehandling, i god tid på forhånd. Ved hver innkalling vil vi gå nøye over bilen for å sjekke hvilken tilstand lakken på din bil er i. Deretter vil vi kunne vurdere hva som skal gjøres med lakken for å gi din bil den beste beskyttelsen. Vi anbefaler å besøke ditt Maxxol Coating verksted en gang årlig for en kontrollvask og sjekk av lakken.
 
Beskytt din investering
Maxxol nano Ceramic er en ny og unik coating med meget god beskyttelse mot sollys, oksidasjon, mekanisk slitasje og er ekstremt motstandsdyktig mot sterke vaskemidler.
Maxxol nano Ceramic beskytter bilens lakk i 2 år/30000 km.
Maxxol nano Ceramic lakkbehandling er et system for langvarig beskyttelse av bilens lakk og er utviklet i samarbeid med bil og lakkprodusenter for beskyttelse av de nye og miljøvennlige lakktypene, men systemet fungerer like godt på alle lakktyper. For alle bileiere er det klokt å ta vare på sin investering.
Den beskyttelsen som Maxxol nano Ceramic gir, sikrer at bilens nybilutseende beholdes i mange år og reduserer dermed verdiforringelsen betydelig. Produktene som brukes til denne behandlingen er spesialutviklet for nordiske forhold med tanke på de påkjenninger vi opplever her i nord vinterstid. Lakken blir mye enklere å holde ren fordi skitt ikke får feste i overflaten. Det beste– DU slipper å polere mer!
Perler på lakke med Ceramic Coating

Designed using Nevark. Powered by WordPress.