Skip to content

Kvalitet på toppen

EHRLE er blitt en av verdens ledende leverandører av innovative løsninger innen rengjøringsteknologi og kjøretøyvask. Helt siden etableringen har EHRLE vært kjent for teknologi, innovative ideer, best mulig kvalitet og perfekt service.

EHRLE-produktene kjennetegnes av produktkvalitet og -teknologi og overbeviser med moderne design, materialer av høy kvalitet, ekstremt lang levetid og økonomisk effektivitet.

På grunn av stadig nye produktutviklinger og videreutvikling av eksisterende produkter, har det banet vei for en ekstremt høy produksjonsstandard som er en forutsetning for den globale suksessen til EHRLE-produktene. En av de grunnleggende forutsetningene var introduksjonen av moderne produksjonslinjeprinsipper, samt grundig  materialtesting og sluttinspeksjon ved hjelp av testdatamaskiner.

Ehrle Vaskeanlegg 2bås i Designpro utførelse

Ehrle leverer alt innen moderne selvvask. Her får du det ypperste innen bilvasketeknologi med moderne design og topp kvalitet.

Ehrle Vaskeanlegg 2bås med std overbygg

Vår standard design er en robust konstruksjon som er visuelt attraktiv og gir kundene god beskyttelse mot vær og vind i år etter år.

Designed using Nevark. Powered by WordPress.