Maxxol Megafoam 1L Med Skumtopp

Ekstra sterk såpe som bygger tykt skum

Artikkelnummer: 102563
Maxxol Megafoam 1L Med Skumtopp Ekstra sterk såpe som bygger tykt skum
189,00
3 På lager

Maxxol Megafoam lukter godt, skummer bedre og vasker best. Med sin unike formula og konsentrasjon er det lite såpe som skal til for å få et tykt og godt skum som henger lenge på bilen*. Jo lenger tid skummet får på å løse opp skitt og smuss, desto bedre blir vaskeeffekten. Husk at skumsåpen jobber seg ned i skitten og «løfter» den fra overflaten, og at det er vannstrålen som faktisk fjerner skitten og etterlater en ren overflate. Derfor må du passe på at såpen aldri tørker ut på overflaten under bruk.

 

Maxxol Megafoam er en alkalisk basert såpe med avfettende egenskaper. Det vil si at den perioden av året hvor det benyttes mye salt på veiene er denne såpen helt perfekt å bruke.

 

Vasker du bilen din ofte på denne måten, anbefaler vi å innimellom behandle bilen med en såpe med høyt voksinnhold. Det gir glans til lakken samtidig som vokslaget gjør det vanskeligere for skitt og smuss å feste seg til lakken.

 

 Maxxol Megafoam kan brukes på lakkforseglinger og chrome, men unødvendig overdreven vask kan slite på forseglingen din og kan matte ned eller lage skjolder.

 

Vi anbefaler at du bruker 2 dl med Maxxol Megafoam i skumkanonen og 8 dl vann for å starte med et godt utgangspunkt. Ved ekstra skittent kjøretøy anbefaler vi 3 dl Maxxol Megafoam til 7dl vann i skumkanonen.

 

 

*Gjelder ved bruk av Lavtrykk og høytrykk skumkanon, samt skumanlegg med skuminjektor.

 

 

 

Produktinformasjon

Volum 1L


12239