Engine Performance Booster -0,25L

For Ultimate Engine Power Performance

Artikkelnummer: 907007
Engine Performance Booster    -0,25L For Ultimate Engine Power Performance
424,79
100+ på lager
Rymax Engine Performance Booster er en ny generasjon, askefri, esterbasert friksjonsredusering og antioksidant, som tilfører unike egenskaper til enhver standard motorolje. Fungerer ekstremt godt i synergi med tradisjonelle friksjonsmodifikatorer i vanlige motoroljer. Det svært polare esterboratet danner et beskyttende friksjonsreduserende lag av bornitrid under trykk og varmebeskytter alle motordeler som er mest utsatt for slitasje. Det keramiske belegget vil feste seg til overflaten av interne motordeler, selv når motoren er av, og gir umiddelbar antislitasjebeskyttelse ved oppstart.

Rymax Engine Performance Booster er basert på state-of-the-art teknologi som kombinerer den velprøvde keramiske bor-antifriksjonsytelsen uten å tilsette noen faste partikler. I tillegg fungerer Rymax Engine Performance Booster som en antioksidant og forsinker som sådan oljealdring og fortykning over tid. Rymax motor

Performance Booster øker ikke bare antifriksjonsegenskapene til en olje, men holder også oljen i optimal ytelse over lengre tid og beskytter motoren din slik den ble designet for å gjøre.

Hvordan å bruke?

Tilsett innholdet i én flaske i varm motorolje, helst kort tid etter oljeskift. La motoren gå i noen minutter for å optimalisere blandingen av tilsetningsstoffet med motoroljen. Pass på at oljeinnholdet ikke overstiger det maksimale oljenivået i motoren. For alle bensin-, diesel- og LPG-motorer med eller uten turboladere. Kan blandes med alle kommersielt tilgjengelige motoroljer. Tetter ikke filtrene og er ikke skadelig for katalysatorer.

Egnet for bruk i kjøretøy som krever lav- eller middels SAPS-motoroljer.

Produktinformasjon

Volum 0,25L


7857