0

For et Vellykket Natt1Mai Arrangement!

 

 

Strålende sol, folkehav og god stemning med fantastisk underholdning er bare noen ord som oppsummerer helgen. Vi skriver nå endelig mai. Snøen har til slutt gitt tapt for varmegradene og vi kan så vidt fornemme lyden av småfuglenes vårsang etter helgens stadig avtagende Tinnitus.

 

Igjen har vi vært så heldige å få ta del i det som må sies å være det beste Natt1Mai arrangementet til nå, som vi kjenner det. Et yrende folkeliv i harmoni med blankpolerte utstillingskjøretøy og et forrykende driftingshow viser hvilket samlingspunkt og underholdningsarena motorsporten er. Det at vi fikk vist bilfolket våre kvalitetsprodukter innen bilpleie og smøremidler og by mange av våre kunder på en uforglemmelig opplevelse i passasjersete hos Norges råeste driftingsjåfører, gjør det hele komplett.

En dag med så mye morro krever ufattelig mengder med forberedelser, planlegging og samhandling mellom mange ledd, men det er absolutt verdt. Tusen takk til Arrangøren, KNA Telemark. All honnør til de for en helt fantastisk gjennomføring. Sjåførene viser profesjonalitet, dedikasjon og velvilje som igjen gir spillerom til å slippe publikum så tett innpå bilene i depoet.

 

 

For å toppe det hele er det ekstra gøy å se BEGGE sjåførene fra vår samarbeidspartner i Team Størby Utleie på pallen. Drifting handler i stor grad å kopiere hverandres kjøring. Ser vi på Andreas Øvergaard og Øyvind Bogen fra Østfolds dype skoger, minner kjøringen deres mest om éneggede tvillinger fremfor to gode kompiser. Råere og mer samkjørte sjåfører skal du lete lenge etter! En dedikert takk til Tor-Anders Ringens er også på sin plass.
Dessverre når han ikke helt opp til pallplass denne helgen, men det er ikke vanskelig å se at du kommer til å konkurrere i toppen av Skandinavias nye toppserie så fort Supraen er innkjørt

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Utstiller, staff eller kokk. Takkelisten er lang, og vi setter pris på alle involverte. Vi håper våre kunder som tok turen koste seg i MIP-loungen (Maxxol Important Person), og ikke minst at vår ambassadør og crosskart-talent, Maren Christoffersen, bruker helgens opplevelser som motivasjon inn mot årets sesong. Hun er en rå sjåfør!

 

 

Med det kan vi offisielt sprake motorsportsesongen i gang, og vi håper å se flere av dere på de eventene og messene vi skal på i året som kommer.