Basic Vaskepakke

8 helt nødvendige produkter

Artikkelnummer: 102685
Basic Vaskepakke 8 helt nødvendige produkter
499,00
20+ På lager

Basic vaskepakke

Dette er vaskepakken med det helt grunnleggende for en ren bil i noen få enkle steg.

 

Utvendig Vask
Er bilen din ekstremt møkkete og sølete ambefales det sterkt å forvaske med Maxxol Megafoam 1L. Denne kan du enten bruke i skumanlegg, i skumkanon eller ved å koble skumtoppen rett på gardenaslangen.

Når bilen er fri for møkk og skit vaskes den nøye med en god klonk Bilshampo med voks i en bøtte og microfiber vaskehanske.
Spyl bilen grundig ren for såpe. La bilen tørke, bruk gjerne et Microfiber Tørkehåndkle.

Når lakken er god tørr spryer du på Quick Gloss på hele bilens overflate, unntatt vinduer. Deretter tørker du av Quick Glossen til lakken er skinnende ren uten skjolder. Umiddelbart vil du kunne speile deg i lakken dybde og glans.

 

Innvendig og Vinduer
Saubermen er noe av det råeste du kommer til å oppleve av en interiørrens. Den kan brukes på så og si alle overflater og har en helt unik evne til å rense skitt og møkk. Prøv den og opplev det selv!

Med kombinasjonen Glassrens og Microfiber Glassklut kan vi garantere god sikt uten skjolder. Brukes både utvendig og innvendig. Spray på rutene, fold microfiberkluten sammen til en størrelse det er lett å holde i hånden, og gnikk godt over hele ruten. Ta deretter en tørr del av kluten og tørk over vinduet for et skjoldefritt resultat.

PS: Noen små tips er å kjøre siderutene litt ned for å komme til helt i toppen og bunn. Pass på å være ekstra nøye i hjørnene.

 

 I denne pakken inngår det

ProdukterBrukes sammen med
Maxxol Glascleaner 500MLBlå Microfiber Glassklut
Maxxol Quick Gloss Ptfe 500MLGul Mikrofiberklut
Maxxol Saubermen Rtu 500MLHvit Microfiberklut
Maxxol Bilshampo m/voks 500ML      Microfiber Vaskehanske

 

Produktinformasjon

Kriterier Vaskepakke1.0


12734